MIDS AZUR - concept

Mids Azur Residenties schitteren als een parel aan de kroon van de Belgische kust. Deze klasse- en stijlvolle residenties liggen binnen 30 meter wandelafstand van strand, zee en dijk. Maar ook het centrum van Middelkerke heeft alles wat een kuststadje tot een mondaine badplaats maakt: winkelstraten, klasserestaurants, bistro’s en gezellige terrasjes, een casino.... en is gemakkelijk te voet te bereiken.
Wie Mids Azur buitenkomt, bevindt zich al meteen te midden deze gezellige sfeer.

Stralende, witte Mids Azur Residenties sieren er de winkelstraten.
Deze elegante residenties bieden alles wat u zich maar wensen kunt: betaalbare luxe en comfort. Bent u iemand die graag met volle teugen van het leven geniet ?
Dan is Mids Azur echt iets voor u !

Elke Mids Azur Residentie is onderverdeeld in een aantal luxe-appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Als vaste woonst of tweede verblijf overtreft Mids Azur uw stoutste dromen.

Mids Azur is een unieke thuis- en uitvalbasis voor wie van het volle leven houdt !

In Mids Azur kunt u dromen van dat tikkeltje meer…dat er plots ook werkelijk lijkt te zijn.
Uw appartement wordt aan uw wensen aangepast, waar het ook maar enigszins kan, wordt rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en voorkeur. Wanneer u straks uw intrek neemt in uw appartement, dan zal dat aanvoelen als thuiskomen. Daar wordt alles aan gedaan…
Voor de afwerking kan u vrijblijvend een bezoek brengen aan ons modelappartement of een kijkje nemen bij architectuur en afwerking.

De projecten Mids Azur hebben hun ‘Azur’ traditie te danken aan onze fantastische Golf Azur villa-projecten. Met dit verschil dat de Mids Azur Residenties nabij zeedijk en centrum gelegen zijn en de Golf Azur Residenties in een oase van groen…

Eindelijk staat niets u nog in de weg om uw woondroom te realiseren…

Rechtstreeks van de bouwheer L. Brauwers & C°
© 2022 VABRA Middelkerke - All Rights Reserved - Designed by ©2022 JVWebdesign.be